A limeos Viper hard seltzer, a Dreher Sörgyárak márkája csendben kapott egy testvért. Az áfonyás ízesítésű újdonság már elérhető a boltokban.
A Viper hard seltzer gyártása során a 100 méter mélységből érkező vizet üstben forralják fel, majd miközben lehűl, hozzáadják az alkohol alapját adó cukrot, melyet az élesztők feldolgoznak – így érhető el a kívánt alkohol- és szén-dioxid szint. Ezt követően a kapott italt megszűrve jutnak a letisztult és áttetsző végeredményhez – olvashattuk márciusban a márka itthoni bevezetéséről szóló anyagban.
Nos, a fenti metódus az áfonyás ízesítésű ital esetében is pont ugyanez, csak ebbe nem limeos, hanem áfonyás íz kerül a végén.
Az új Viper 4 százalékos alkoholtartalmú, energiatartalma 96 kcal, és ebben sincsenek színezékek és tartósitószerek.